Maardu Gümnaasiumi lasteetendus „Sõber Karu on nüüd Eestis“

„Sõber Karu on nüüd Eestis“ on lasteetendus, mis on tehtud programmi „Kiusamisest vabaks!“ põhimõttel, et kuigi kõik ei saa olla rühmas parimad sõbrad, peavad ja saavad kõik olla head kaaslased ehk lähtuma suhtlemisel programmi neljast põhiväärtusest – sallivusest, hoolivusest, julgusest ja austusest.

Lasteetenduse peategelane on Sõber Karu, kes on saanud Eesti lastelt kirja palvega. Seda, mis palve kirjas täpselt seisis ja kuidas Sõber Karu Eesti lapsi aitab, saab näha lasteetenduses „Sõber Karu on nüüd Eestis“.

Lavastuse idee autor on Erika Tiganik, programmi „Kiusamisest vabaks!“ koordinaator Maardu Gümnaasiumis. Etenduse on lavastanud Esenia Antropova ning selles mängivad suurepäraselt Maardu Gümnaasiumi õpilased. Lavastus on valminud MTÜ Lastekaitse Liidu programmi „Kiusamisest vabaks!“ meeskonna toetusel.

Fotodel on 22. septembri külalisetendus programmiga „Kiusamisest vabaks!“ liitunud lasteaias Maardu lasteaed Sipsik. Aitäh Maardu Lasteaia Sipsiku meeskonnale, kes meid oma hubasesse ja armsasse lasteaeda külla kutsus.

Fotod: Jelizaveta Baikova-Lapina

Easysoftonic