Kiusuennetusseminar „Märkan ja sekkun“

Neljapäeval, 19. mail toimus Tallinna Haridusameti poolt korraldatud Tallinna koolijuhtide ja meeskondade kiusuennetusseminar „Märkan ja sekkun“. Programmi „Kiusamisest vabaks!“ tegevusi tutvustasid seminaril praktik-koolitajad Sigrit Nigulas ja Margarita Vähejaus.

Seminaril oli kuulataja MTÜ Peaasjad kliinilise psühholoogi Anna-Kaisa Oidermaa ettekannet teemal „Laste ja noorte vaimne tervis kriisides“, Põhja Prefektuuri veebipolitseiniku Anna-Liisa Kreitsmani ettekannet küberkiusamisest, Kalamaja Põhikooli õpilaste kogemuslugusid kiusamisest ning selle ennetamisest. Paneeldiskussioonis oli võimalik kiusamisvaba haridustee liikmetel arutada, kuidas lapsi ja noori toetada. „Kiusamisest vabaks!“ programmi seisukohti edastas Margarita Vähejaus. Päeva teises pooles toimusid erinevate kiusuennetus programmide töötoad. „Kiusamisest vabaks!“ programmi töötuba viis läbi Sigrit Nigulas.

Easysoftonic