TERE TULEMAST „KIUSAMISEST VABAKS!“ UUELE KODULEHEKÜLJELE

Sõber Karu
Programmi „Kiusamisest vabaks!“ sümbol

Hea kaaslane, kas oled juba uudist kuulnud? Ei olegi? Mul on hea meel seda Sulle rääkida. 

Programmi „Kiusamisest vabaks!“ meeskond Eestis arvas, et minu sõnumite levitamisele aitaks hästi kaasa uhiuus kodulehekülg, just sama ilus ja mugav nagu programmi koduriigis Taaniski. Nad rääkisid mulle, et unistavad just sellisest, mida on hea vaadata ka mobiilist ja tahvelarvutist ning millel navigeerimine oleks kõigi jaoks lihtne. Ega nad pikalt mõelnudki, vaid asusid koos oma heade koostööpartneritega tööle ja juba täna saamegi tehtu üle rõõmu tunda.

Kui piilud meie uuele koduleheküljele, siis muidugi näed seal kohe rohkelt pilte minust. Olen ju programmi sümboliks ja meenutan kõigile, miks on tähtis olla salliv, hooliv, austav ja julge, pealegi aitan haridusasutustes ennetada kiusamiskäitumist. Kindlasti märkad lisaks minu piltidele ka seda, et uuel veebisaidil on alles ka palju vana ja tuttavat. Saad endiselt lugeda kiusamise fenomenist ja võimalustest abi saada, leiad programmi tutvustuse, sellega ühinenud asutuste nimekirja ning teavet, kuidas täpselt programmiga liitumine toimub. Loomulikult leiad siit ka värskeid uudiseid ning kolleegide poolt jagatud inspireerivaid praktikaid.

Endiselt näed ürituste kalendrit, kuid alates sellest õppeaastast otsustas programmi meeskond, et edaspidi saab koolitustele ja muudele ettevõtmistele registreeruda vaid kodulehel oleva ankeedi kaudu. Saladuskatte all võin Sulle öelda, et sügisel leiad kalendrist ka huvitavaid täiendkoolitusi juba õppused läbinud pedagoogidele.

Olen väga rõõmus, kui Sinagi leiad endale sobiliku koolituse ja tuled minuga kohtuma.

Nüüd aga tahaksin Sulle väga rääkida sellest, mis on veebilehel täiesti uus.

Nüüdsest saavad kõik programmiga liitunud haridusasutuste töötajad tasuta oma arvutisse laadida palju erinevaid metoodilisi materjale – alates kõige värskemaist „Kiusamisest vabaks!“ kohvris leiduvaist vahendeist kuni tunnikavadeni välja. Selleks tuleb endale luua konto ning keskkonda sisse logida. Kui jääd hätta, siis kirjuta mulle – aitan Sind meeleldi!

Kui konto loodud, siis leia endale meelepärane materjal, laadi see alla laadida ja hakka rõõmsalt kasutama.

Mõnusat uudistamist!

Easysoftonic