“Kiusamisest vabaks!” maakondlik teabepäev toimus Viljandis

Viljandis kogunesid 11. aprillil “Kiusamisest vabaks!” maakondlikul teabepäeval maakonna lasteaedades töötavad õpetajad. Männimäe Lasteaed kohaliku metoodikakeskusena korraldab teabepäeva juba kuuendat korda – loodud on tugev traditsioon. 
Oma kogemusi ja mõtteid jagasid 35 õpetajat kümnest lasteaiast Viljandi linnast, Viiratsist, Tarvastust, Paistust, Võhmast ja Suure-Jaanist. Kokku tulnud huvilised said osa Männimäe Lasteaia esitlustest ja “Kiusamisest vabaks!” põhimõtetest lähtuvast Merit Lage ettekandest agressiivselt käituvast lapsest. Raske teema arutelus kõlama helge mõte, et igaüks väärib head hoidmist.

Menukad piirkondlikud teabepäevad on sel kevadel toimunud ka Tallinnas Linnupesa Lasteaias ning Pärnu Raeküla lasteaias. Täname kõiki korraldajaid ja osalejaid, peatse kohtumiseni juba uutel põnevatel kokkutulemistel!

Easysoftonic