Kogupere pidu “Issi sülle poen” Tallinna Lasteaias Karikakar

Loe, kuidas Tallinna Lasteaias Karikakar peeti kogupere pidu “Issi sülle poen”.
10. novembril toimus Tallinna Lasteaias Karikakar kogupere pidu „ISSI SÜLLE POEN“. Avatud oli neli töötuba: itimehed, ROCKvõimlemine, lastejooga ja kokaklubi AMPS. Lisaks töötubadele olid avatud kohvik ning Fotostopi nurk, kus iga soovija sai pilti teha ning kohe ka pildi kätte. Kahetunnisel ühisüritusel oli igal perel võimalus ise planeerida, kus osaleda ning millal kohvikus jalga puhata. Kohvikus oli lisaks maitsvatele küpsetistele võimalik vaadata ka isadepäevale pühendatud videokontserti ning soetada omale Karikakra laululaste cd plaadi, kus seekord laulsid aiarühmad.

Töötoad kestsid 20 minutit ning nii neli korda järjest. Itimeeste töötoas sai iga pere oma kasutusse tahvelarvuti ning üheskoos loodi memoriini mängurakendus Learningapps.org lehel. ROCKvõimlemine pakkus ekstreemsemat väljakutset, sest toimus õues. Lastejooga oli töötuba, kus sai lõdvestuda ning hetkeks argipäevased mured kõrvale jätta. Kokaklubis oli võimalus valmistada oma soovi ja maitse järgi võileib ning peale meisterdamist sai võileiva ampsti ära süüa.
Kogu pidu ilmestas suur Sõber Karu, kes viibis osalejate seltsis algusest lõpuni, soovijatega pildile astus ning kostitas kommidega. Aiarühmadele oli karu tuttav iganädalastelt karukoosolekutelt.
Suur tänu kõikidele osavõtjatele!
Eriline tänu töötubade läbiviijatele, õpetaja Varjele, lauluplaadi salvestajale Hendrikule, Lastekaitse Liidule ja Sõber Karule, Fotostopile toredate hetkede jäädvustamise eest ja õpetaja Marile nõu ja jõuga igal hetkel kaasa aitamast!
Vaata linki Tallinna Lasteaia Karikakar kodulehel

Easysoftonic